Товароведение пищевых продуктов : Руководство для работников кооперации и госторговли / М. Бродский, В. Кохан и др.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Ленинград ; Москвa : Государственное торговое издательство, 1931.Հրատարակություն։ 4-е изд., допՆկարագրություն։ 541 с. : ил. ; 24 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 658.004 Б-881 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Ten Days Loan | AU0391875 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 600.26 Б-881 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Two Week Loan | NL0749272 |
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։