ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Товароведение пищевых продуктов : Руководство для работников кооперации и госторговли / М. Бродский, В. Кохан и др.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Ленинград ; Москвa : Государственное торговое издательство, 1931.Հրատարակություն։ 4-е изд., допՆկարագրություն։ 541 с. : ил. ; 24 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 658.004 Б-881 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Ten Days Loan AU0391875
Book Book National Library of Armenia Depository 600.26 Б-881 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two Week Loan NL0749272

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա