ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Основы товароведения пищевых продуктов и технологии приготовления пищи : учебник для бухгалтерских отделений техникумов советской торговли и общественного питания / В.К. Чайковская, Л.А. Маслов.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Экономика, 1976.Նկարագրություն։ 208 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Lori Regional Library Աբոնեմենտ 36.9q723 / Ч-15 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 15 Days loan LRL170025
Book Book Lori Regional Library Գրքային հավաքածու 36.81я723 / Ч-15 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 15 Days loan LRL267336
Book Book Lori Regional Library Ընթերցասրահ 36.81я723 / Ч-15 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Not for loan LRL118328
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 641 Ч 154 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0075225
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 641 Ч 154 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0075224
Դիտման Lori Regional Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
36.81/К 59 Биохимия хлебопечения / 36.81я722 / Г 17 Монтаж оборудования предприятий пищевой промышленности/ 36.81я723 / О 75 Основы технологии пищевых производств : учебник / 36.81я723 / Ч-15 Основы товароведения пищевых продуктов и технологии приготовления пищи : 36.81я73 / Л 12 Лабораторный практикум по общей технологии пищевых продуктов / 36.81я73 / Л 12 Лабораторный практикум по общей технологии пищевых продуктов / 36.81я73 / Т 50 Товароведение пищевых продуктов : [Учебник для технол. фак. торг. вузов /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա