Основы товароведения пищевых продуктов и технологии приготовления пищи : учебник для бухгалтерских отделений техникумов советской торговли и общественного питания / В.К. Чайковская, Л.А. Маслов.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Экономика, 1976.Նկարագրություն։ 208 сԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Lori Regional Library | Աբոնեմենտ | 36.9q723 / Ч-15 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 15 Days loan | LRL170025 | ||
Book | Lori Regional Library | Գրքային հավաքածու | 36.81я723 / Ч-15 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 15 Days loan | LRL267336 | ||
Book | Lori Regional Library | Ընթերցասրահ | 36.81я723 / Ч-15 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Not for loan | LRL118328 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 641 Ч 154 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0075225 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 641 Ч 154 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0075224 |
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։