ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Основы товароведения пищевых продуктов и технологии приготовления пищи : учебник для бухгалтерских отделений техникумов советской торговли и общественного питания / В.К. Чайковская, Л.А. Маслов.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Экономика, 1976.Նկարագրություն։ 208 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Lori Regional Library Աբոնեմենտ 36.9q723 / Ч-15 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 15 Days loan LRL170025
Book Book Lori Regional Library Գրքային հավաքածու 36.81я723 / Ч-15 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 15 Days loan LRL267336
Book Book Lori Regional Library Ընթերցասրահ 36.81я723 / Ч-15 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Not for loan LRL118328
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 641 Ч 154 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0075225
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 641 Ч 154 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0075224

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա