ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Физико-химические и биохимические основы технологии мяса и мясопродуктов : Справочник / Редкол.: С.М. Бобылев, Е.В. Гаевой и др.

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Техника и технология в мясной промышленностиՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищевая промышленность, 1973.Նկարագրություն։ 494 с. : табл., рис. ; 20 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 637.5 Ф-503 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two Week Loan NL0517281
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 637 Ф 503 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0089684
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 637 Ф 503 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0089683
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
637 Ф 451 Статистические методы контроля качества молочной продукции : Справочное руководство / 637 Ф 503 Физико-химический и бактериологический контроль в мясной промышленности : Справочное руководство / 637 Ф 503 Физико-химический и бактериологический контроль в мясной промышленности : Справочное руководство / 637 Ф 503 Физико-химические и биохимические основы технологии мяса и мясопродуктов : Справочник / 637 Ф 503 Физико-химические и биохимические основы технологии мяса и мясопродуктов : Справочник / 637 Ф 503 Физико-химические, технологические и биологические аспекты исследования мяса и мясных продуктов : 637 Ф 503 Физико-химические, технологические и биологические аспекты исследования мяса и мясных продуктов :

Библиогр. в конце гл.

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա