ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Физико-химические и биохимические основы технологии мяса и мясопродуктов : Справочник / Редкол.: С.М. Бобылев, Е.В. Гаевой и др.

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Техника и технология в мясной промышленностиՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищевая промышленность, 1973.Նկարագրություն։ 494 с. : табл., рис. ; 20 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 637.5 Ф-503 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two Week Loan NL0517281
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 637 Ф 503 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0089684
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 637 Ф 503 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0089683

Библиогр. в конце гл.

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա