ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Технология свежего мяса / Э. Кармас; Пер. с англ. Ф.Н. Евтеевой; Под ред. В.М. Горбатова.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Բնօրինակ լեզու: Անգլերեն Հրատարակման մանրամասներ։ М. : Пищевая промышленность, 1979.Նկարագրություն։ 336 с. : табл. ; 22 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 637.52 К-24 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan AU0394790
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 637.52 К-24 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan AU0394789
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 637.52 К-24 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan AU0394791
Book Book National Library of Armenia Depository 637.5 К-24 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two Week Loan NL0475463
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 637 К 24 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0088190
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 637 К 24 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0088191
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
637.5 К-21 Финансы мясной и молочной промышленности : [Учебное пособие для вузов по специальности "Экономика и организация промышленности продовольственных товаров"] / 637.5 К-231 Пути повышения эффективности производства в мясной промышленности / 637.5 К-24 Технология колбасных изделий / : 637.5 К-24 Технология свежего мяса / 637.5 К-265 Силы полезных сопротивлений, возникающие при резании рыбного сырья : 637.5 К-265 Сокращение весовых потерь мяса и мясопродуктов при охлаждении, замораживании и хранении / 637.5 К-265 Экономическая эффективность внедрения систем автоматизации на мясокомбинатах /

Оригинал: Fresh meat technology / E. Karmas.- London, 1975

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա