Технология свежего мяса / Э. Кармас; Пер. с англ. Ф.Н. Евтеевой; Под ред. В.М. Горбатова.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Բնօրինակ լեզու: Անգլերեն Հրատարակման մանրամասներ։ М. : Пищевая промышленность, 1979.Նկարագրություն։ 336 с. : табл. ; 22 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 637.52 К-24 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | AU0394790 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 637.52 К-24 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | AU0394789 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 637.52 К-24 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | AU0394791 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 637.5 К-24 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Two Week Loan | NL0475463 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 637 К 24 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0088190 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 637 К 24 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0088191 |
Оригинал: Fresh meat technology / E. Karmas.- London, 1975
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։