ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Технология свежего мяса / Э. Кармас; Пер. с англ. Ф.Н. Евтеевой; Под ред. В.М. Горбатова.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Բնօրինակ լեզու: Անգլերեն Հրատարակման մանրամասներ։ М. : Пищевая промышленность, 1979.Նկարագրություն։ 336 с. : табл. ; 22 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 637.52 К-24 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan AU0394790
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 637.52 К-24 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan AU0394789
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 637.52 К-24 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan AU0394791
Book Book National Library of Armenia Depository 637.5 К-24 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two Week Loan NL0475463
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 637 К 24 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0088190
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 637 К 24 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0088191

Оригинал: Fresh meat technology / E. Karmas.- London, 1975

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա