Технология колбас и мясокопченостей : Учебник для школ ФЗУ / Г.В. Бабин, А.П. Богатырев.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва ; Ленинград : Пищепромиздат, 1941.Նկարագրություն։ 131 с. : рис., табл., схем. ; 22 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 637.5 Б-125 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Two Week Loan | NL0494812 |
Прилож.: с. 115-129
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։