Standards, principles, and techniques in quantity food production / By Lendal H. Kotschevar.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Անգլերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Berkeley, Calif. : McCutchan Pub. Corp., [1966].Հրատարակություն։ 2nd edՆկարագրություն։ vii, 708 p. : illus. ; 24 cmԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Yerevan State University Library | Հնատիպ գրականության հավաքածու | 658 K-72 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Reading Room | SU0098725 |
Bibliography: p. 607-615.
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։