Guide Pratique : Pour la fabrication et les soins du fromage d'emmenthal / A. Peter, J. Held.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: ֆրանսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Bern : K.J.Wyess,imprimeur-editeur, 1910.Նկարագրություն։ 113 p. : illus. ; 21 cmԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 637.3 P-50 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Ten Days Loan | AU0196998 |
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 3-րդ գրապահոց Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։