Технология колбасных изделий / : пер.с англ. / Э.Кармас, под ред. В.М. Горбатова, пер. Ф.Н. Евтеева.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Легкая и пищевая промышленность, 1981.Նկարագրություն։ 256 сԱյլ վերնագիր։- Sausage products technology
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 637.5 К-24 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Two Week Loan | NL0475431 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 637 K 24 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0088158 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 637 K 24 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0047432 |
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Прилож.: с. 252
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։