ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Технология колбасных изделий / : пер.с англ. / Э.Кармас, под ред. В.М. Горбатова, пер. Ф.Н. Евтеева.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Легкая и пищевая промышленность, 1981.Նկարագրություն։ 256 сԱյլ վերնագիր։
  • Sausage products technology
Խորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 637.5 К-24 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two Week Loan NL0475431
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 637 K 24 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0088158
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 637 K 24 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0047432

Прилож.: с. 252

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա