ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Технологическая роль крахмала в процессе приготовления хлеба : (обзор) / Н.П. Козьмина; ЦНИИТЭИпищепром, М-во пищевой промышленности СССР.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : ЦНИИТЭИпищепром, 1972.Նկարագրություն։ 56 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 664.64 / К-594 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1526419
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 К 544 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0047225
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664.64 / К-14 Применение пропиленгликольмоностеарата и его смеси с моноглицеридами для улучшения качества хлеба из пшеничной муки / 664.64 / К-14 Ячмень в мукомольном и хлебопекарном отношении / 664.64 / К-142 Исследование процесса накопления кислотности в пшеничных полуфабрикатах и готовой продукции : 664.64 / К-594 Технологическая роль крахмала в процессе приготовления хлеба : 664.64 / К-594 Биохимия зерна и продуктов его переработки / 664.64 / К-594 Биохимия зерна и продуктов его переработки / 664.64 / К-594 Клейковина пшеницы /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա