Food microbiology : A laboratory manual / A.E. Yousef, C. Carlstrom.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Անգլերեն Հրատարակման մանրամասներ։ New Jersey : A John Wiley & Sons, Inc., 2003.Նկարագրություն։ viii, 277 p. : ill. ; 26 cmISBN:- 978-0-471-39105-0
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | ANAU Scientific Library | 2-րդ գրապահոց | 663.1 Y-74 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | ILL Non-Circ. | AU0149108 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 2-րդ գրապահոց | 663.1 Y-74 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | ILL Non-Circ. | AU0149109 |
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 2-րդ գրապահոց Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Includes index
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։