ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Основные процессы пищевых производств / М. Лонцин, Р. Мерсон ; Под ред. И.А. Рогова, С.С. Панченко ; Пер. с англ. Ф.Н. Евтеевой.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Բնօրինակ լեզու: Անգլերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Легкая и пищевая промышленность, 1983.Նկարագրություն։ 382 с. : ил., табл. ; 22 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 664.011 Л-76 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Ten Days Loan AU0392267
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 664.011 Л-76 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Ten Days Loan AU0392266
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 664.011 Л-76 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Ten Days Loan AU0392274
Book Book Fundamental Scientific Library General PII/518862 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan FL0199454
Book Book National Library of Armenia Depository 663 / Л-768 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1525356
Book Book Scientific Medical Library General 613.2 Л-76 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Year Loan MS0020507
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
663 / Л-649 Экономико-математические методы планирования развития пищевой промышленности / 663 / Л-686 Снижение потерь продовольственных товаров при хранении / 663 / Л-686 Снижение потерь продовольственных товаров при хранении / 663 / Л-768 Основные процессы пищевых производств / 663 / Л-781 Очистка сточных вод предприятий пищевой промышленности / 663 / Л-791 Эффективность производства и экономное использование сырьевых ресурсов в пищевой промышленности / 663 / Л-847 Теплообменные аппараты пищевых производств : Учебное пособие /

Предм. указ.: с. 377-382

Список лит.: с. 326-376

Оригинал на англ. : Food Engineering Principles and Selected Applications / M. Loncin, R.L. Merson. - New York [etc], 1979

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա