ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Основные процессы пищевых производств / М. Лонцин, Р. Мерсон ; Под ред. И.А. Рогова, С.С. Панченко ; Пер. с англ. Ф.Н. Евтеевой.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Բնօրինակ լեզու: Անգլերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Легкая и пищевая промышленность, 1983.Նկարագրություն։ 382 с. : ил., табл. ; 22 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 664.011 Л-76 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Ten Days Loan AU0392267
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 664.011 Л-76 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Ten Days Loan AU0392266
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 664.011 Л-76 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Ten Days Loan AU0392274
Book Book Fundamental Scientific Library General PII/518862 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan FL0199454
Book Book National Library of Armenia Depository 663 / Л-768 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1525356
Book Book Scientific Medical Library General 613.2 Л-76 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Year Loan MS0020507

Предм. указ.: с. 377-382

Список лит.: с. 326-376

Оригинал на англ. : Food Engineering Principles and Selected Applications / M. Loncin, R.L. Merson. - New York [etc], 1979

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա