Health Implications of Acrylamide in Food : report of a Joint FAO/WHO Consultation WHO Headquarters, Geneva, Switzerland : 25-27 June 2002 / World Health Organization, Food and Agriculture Organization of the Unatied Nations.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Անգլերեն Մատենաշար։ Food Safety ConsultationՀրատարակման մանրամասներ։ Geneva : World Health Organization, 2002.Նկարագրություն։ 35 p. : il. ; 21 cmISBN:- 92-4-156218-8
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Scientific Medical Library | General | 615.9 H-43 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Year Loan | MS0004218 |
Դիտման Scientific Medical Library դարակ, Հավաքածու։ General Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
615.9 F-64 Flame Retardants : | 615.9 F-76 Formaldehyde, 2-Butoxyethanol and 1-tert-Butoxypropan-2-ol : | 615.9 F-96 Fully Halogenated Chloroflurocarbons / | 615.9 H-43 Health Implications of Acrylamide in Food : | 615.9 H-43 Health Effects of Interactions between Tobacco Use and Exposure to other Agents / | 615.9 H-56 Heptachlor / | 615.9 H-63 Hexachlorobenzene / |
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։