ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Биохимические и физико-химические методы оптимизации технологии пищевых производств / Ред. Г.А. Павлов.

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստՀրատարակման մանրամասներ։ Кишинев : Штиинца, 1972.Նկարագրություն։ 122 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 663 / Б-638 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1461168
Book Book Yerevan State University Library Depository 663 Б-638 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Term Loan 2501428289
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
663 / Б-268 Электрические машины пищевых предприятий : 663 / Б-433 В новых условиях хозяйствования / 663 / Б-62 Вода и сточные воды в пищевой промышленности : Пер. с польского / 663 / Б-638 Биохимические и физико-химические методы оптимизации технологии пищевых производств / 663 / Б-681 Исполнительные механизны машин-автоматов для упаковки изделий : 663 / Б-681 Машины-автоматы для упаковки пищевых продуктов : Справочник / 663 / Б-683 Экономико-математические методы в планировании и организации пищевой промышленности /

М-во народного образ. Молд. ССР, Кишиневский политехнический ин-т им. С. Лазо

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա