ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Биохимические и физико-химические методы оптимизации технологии пищевых производств / Ред. Г.А. Павлов.

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստՀրատարակման մանրամասներ։ Кишинев : Штиинца, 1972.Նկարագրություն։ 122 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 663 / Б-638 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1461168
Book Book Yerevan State University Library Depository 663 Б-638 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Term Loan 2501428289

М-во народного образ. Молд. ССР, Кишиневский политехнический ин-т им. С. Лазо

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա