ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Ամազոն կազմի պատկեր
Պատկեր Amazon.com -ից
Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Restaurant management : customers, operations, and employees / by Robert Christie Mill.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստՀրատարակման մանրամասներ։ Upper Saddle River, N.J. : Prentice-Hall, 1998.Նկարագրություն։ xii, 388 p. : ill. ; 25 cmISBN:
  • 0132017741
Խորագրեր։
Մասնակի Բովանդակություն:
Understanding the customer--Developing a marketing plan--Promoting the operation--Pricing and designing the menu.
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book American University Library of Armenia Ընթերցասրահ 647.95 MIL (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 76 AUA-PL-0017143

Includes index.

Understanding the customer--Developing a marketing plan--Promoting the operation--Pricing and designing the menu.

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա