Restaurant management : customers, operations, and employees / by Robert Christie Mill.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստՀրատարակման մանրամասներ։ Upper Saddle River, N.J. : Prentice-Hall, 1998.Նկարագրություն։ xii, 388 p. : ill. ; 25 cmISBN:- 0132017741
Մասնակի Բովանդակություն:
Understanding the customer--Developing a marketing plan--Promoting the operation--Pricing and designing the menu.
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | American University Library of Armenia | Ընթերցասրահ | 647.95 MIL (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 76 | AUA-PL-0017143 |
Includes index.
Understanding the customer--Developing a marketing plan--Promoting the operation--Pricing and designing the menu.
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։