ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Облучение белков и пищевых продуктов / Г.В. Бабин ; Всесоюз. науч.-исслед. ин-т мясной пром-сти. Лаборатория научно-технической информации.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Рефераты иностранной литературы ; Вып. 7Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Б. и., 1956. Նկարագրություն։ 28 с. : ил. ; 20 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 664 / О-186 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Մեկ ամիս NL2115677
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664 / Н-844 Микробиология холодильного хранения пищевых продуктов / 664 / Н-844 Влияние вакуума на микрофлору охлажденных пищевых продуктов : Научное сообщение / 664 / Н-844 Микробиальная порча скоропортящихся пищевых продуктов при хранении / 664 / О-186 Облучение белков и пищевых продуктов / 664 / О-193 Обмен опытом по вопросам производства продуктов для детского питания : 664 / О-193 Обмен опытом по производству продуктов для детского и диетического питания : 664 / О-193 Обмен опытом по механизации и автоматизации предприятий пищевой промышленности :

Авт. рефератов: канд. техн. наук Г.В. Бабин
Из журн. "Фуд технолоджи", 1955, т. 9, № 11

Библиогр.: с. 13 (7 назв.) и с. 28 (15 назв.)

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա