Облучение белков и пищевых продуктов / Г.В. Бабин ; Всесоюз. науч.-исслед. ин-т мясной пром-сти. Лаборатория научно-технической информации.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Рефераты иностранной литературы ; Вып. 7Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Б. и., 1956. Նկարագրություն։ 28 с. : ил. ; 20 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 664 / О-186 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Մեկ ամիս | NL2115677 |
Авт. рефератов: канд. техн. наук Г.В. Бабин
Из журн. "Фуд технолоджи", 1955, т. 9, № 11
Библиогр.: с. 13 (7 назв.) и с. 28 (15 назв.)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։