Руководство по переработке овощей, плодов и ягод на предприятиях районной пищевой промышленности / Сост. канд. хим. наук Л.Б. Калером ; Упр. пищевой пром-сти СНХ БССР ; Белорус. науч.-исслед. ин-т пищевой пром-сти.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Минск : Б. и., 1959.Նկարագրություն։ 84 с. : табл. ; 20 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 664.84 / К-171 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Մեկ ամիս | NL2069708 |
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Библиогр.: с. 78-79 (25 назв.).
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։