ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Применение антибиотиков для консервирования пищевых продуктов / Канд. техн. наук В.И. Курко ; Гос. науч.-техн. ком. Совета министров СССР ; Акад. наук СССР ; Всесоюз. ин-т науч. и техн. информации.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Б. и., 1958.Նկարագրություն։ 34 с. : черт., табл. : 22 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 664.8 / К-932 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Մեկ ամիս NL2069540
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664.8 / К-789 Домашние заготовки : Практические советы-рецепты по изготовлению варенья, солений, маринадов, консервированию плодов, овощей и других продуктов / 664.8 / К-85 Промышленная переработка плодов и овощей / 664.8 / К-899 Кукурузные хлопья : Сборник статей. 664.8 / К-932 Применение антибиотиков для консервирования пищевых продуктов / 664.8 / Л-33 Сульфитация фруктов пюре и соков / 664.8 / Л-44 Асептическое консервирование пищевых продуктов / 664.8 / Л-44 Применение асептического консервирования для повышения качества полуфабрикатов /

Библиогр.: с. 33-35 (108 назв.).

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա