Применение антибиотиков для консервирования пищевых продуктов / Канд. техн. наук В.И. Курко ; Гос. науч.-техн. ком. Совета министров СССР ; Акад. наук СССР ; Всесоюз. ин-т науч. и техн. информации.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Б. и., 1958.Նկարագրություն։ 34 с. : черт., табл. : 22 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 664.8 / К-932 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Մեկ ամիս | NL2069540 |
Библиогр.: с. 33-35 (108 назв.).
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։