Введение в микробиологию консервированных продуктов / Дж.Г. Баумгартнер и А.С. Херсом ; Пер. с англ. М.Г. Райской [и др.] ; Под ред. канд. техн. наук А.И. Рогачевой.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Բնօրինակ լեզու: Անգլերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищепромиздат, 1958.Հրատարակություն։ 4-е издՆկարագրություն։ 256 с. : ил., черт., табл. ; 22 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 664.8 / Б-293 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Մեկ ամիս | NL2069537 |
Библиогр. в конце глав.
Оригинал : Canned foods. An introduction to their microbiology / By J.G. Baumgartner and A.C. Hersom.- 4th ed. London, Churchill, 1956.
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։