ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Physiologie du gout, ou méditations de gastronomie transcendante, ouvrage théorique historique, et à l'ordre du jour, dédié aux gastronomes parisiens par un Professeur, membre de plusieurs Sociétés savantes / Brillat-Savarin.

Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: ֆրանսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Paris : E. Dentu, 1883.Հրատարակություն։ Nouvelle édition précédée d'une noticeՆկարագրություն։ VII, 308 p. ; 16 cm
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Նիկողայոս Արղության- Երկայնաբազուկի հավաքածու Arg / 291 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Երկու շաբաթ NL1488995

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա