Physiologie du gout, ou méditations de gastronomie transcendante, ouvrage théorique historique, et à l'ordre du jour, dédié aux gastronomes parisiens par un Professeur, membre de plusieurs Sociétés savantes / Brillat-Savarin.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: ֆրանսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Paris : E. Dentu, 1883.Հրատարակություն։ Nouvelle édition précédée d'une noticeՆկարագրություն։ VII, 308 p. ; 16 cmՆյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Նիկողայոս Արղության- Երկայնաբազուկի հավաքածու | Arg / 291 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Երկու շաբաթ | NL1488995 |
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։