Методы термической обработки колбасных изделий / Л. П. Лаврова; ЦИНТИ Пищепром; Гос. ком-т Совета Министров СССР по координации науч.-исслед. работ.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Լեզու: Անգլերեն Մատենաշար։ ЦИНТИ ПищепромՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : [б. и.], 1962. Նկարագրություն։ 24 с. : ил. ; 21 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 664.9 / Л-136 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Month Loan | NL1498550 |
Библиогр.: с. 23-24 (26 назв.)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։