ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Технология продуктов брожения : Учеб. пособие для техникумов пищевой пром-сти / Г. И. Фертман, М. И. Шойхет.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Высш. школа, 1976. Նկարագրություն։ 342 с. : ил. ; 20 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 663 / Ф-438 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1458653
Book Book National Library of Armenia Depository 663 / Ф-438 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1458654
Book Book National Library of Armenia Depository 663 / Ф-438 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1525528

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա