Технология продуктов брожения : Учеб. пособие для техникумов пищевой пром-сти / Г. И. Фертман, М. И. Шойхет.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Высш. школа, 1976. Նկարագրություն։ 342 с. : ил. ; 20 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 663 / Ф-438 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Month Loan | NL1458653 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 663 / Ф-438 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Month Loan | NL1458654 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 663 / Ф-438 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Month Loan | NL1525528 |
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։