Применение местных штаммов молочнокислых бактерий при выработке сыра чанах из пастеризованного молока и некоторые вопросы биохимии созревания рассольного сыра : Автореферат ... канд. биолог. наук / Дж. Т. Магакьян.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Ереван, 1967.Նկարագրություն։ 18 сԽորագրեր։ Ժանր/Ձև։ Ատենախոսության նշում: Ереванский зооветеринарный институт Науч. рук. : док. техн. наук, проф. З.Х. ДиланянՆյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Dissertation, Thesis | ANAU Scientific Library | Ատենախոսությունների և սեղմագրերի ֆոնդ | М-123 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Սպասարկում (ընթերցասրահ) | AU0496417 | ||
Dissertation, Thesis | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 637.1(043) М-123 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Day Loan | AU0154217 | ||
Dissertation, Thesis | National Library of Armenia | Անձեռնմխելի հավաքածու | ԱԳՀ / 13789 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Չի սպասարկվում | NL1918987 |
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ Ատենախոսությունների և սեղմագրերի ֆոնդ Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Ереванский зооветеринарный институт
Науч. рук. : док. техн. наук, проф. З.Х. Диланян
Библиогр. в конце текста
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։