ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Влияние белково-казеинового концентрата на качество рассольных сыров : Автореф. дис. ... канд. техн. наук по спец. : 05.18.03 - Технология мясных, молочных и рыбных продуктов, хранение и консервирование / В.А. Багиян.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Ереван, 1997.Նկարագրություն։ 19 с. ; 20 смԽորագրեր։ Ժանր/Ձև։ Ատենախոսության նշում: Арм. с.-х. акад ; Науч. рук. : док. техн. наук, проф. Р.А. Бегларян ; канд. техн. наук, доц. С.Ш. Шакарян
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Dissertation, Thesis Dissertation, Thesis ANAU Scientific Library 1-ին գրապահոց 294 Б-14 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Day Loan AU0095790
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 1-ին գրապահոց Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
294 N-15 Գյուղատնտեսական հողատեսքերի հողօգտագործման արդյունավետության բարձրացման ուղիների մշակումը Արագածոտնի մարզի Թալինի տարածաշրջանում : Ատենախոս. ...Զ.01.01. «Ընդհանուր երկրագործություն,հողագիտություն, ագրոքիմիա» մասնագիտ. գյուղատն. գիտ. թեկն. / 294 N-15 Գյուղատնտեսական հողատեսքերի հողօգտագործման արդյունավետության բարձրացման ուղիների մշակումը Արագածոտնի մարզի Թալինի տարածաշրջանում : Սեղմ. ...Զ.01.01. «Ընդհանուր երկրագործություն,հողագիտություն, ագրոքիմիա» մասնագիտ. գյուղատն. գիտ. թեկն. ատենախոս. / 294 Б-14 Влияние белково-казеинового концентрата на качество рассольных сыров : Дис. ...канд. техн. наук по спец. : Е.18.03- технология мясных, молочных и рыбных продуктов, хранение и консервирование / 294 Б-14 Влияние белково-казеинового концентрата на качество рассольных сыров : Автореф. дис. ... канд. техн. наук по спец. : 05.18.03 - Технология мясных, молочных и рыбных продуктов, хранение и консервирование / 294 Б-94 Шримад Бхагаватам / 294 Б-94 Шримад Бхагаватам / 294 Б-94 Шримад Бхагаватам /

Арм. с.-х. акад ;

Науч. рук. : док. техн. наук, проф. Р.А. Бегларян ; канд. техн. наук, доц. С.Ш. Шакарян

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա