Влияние белково-казеинового концентрата на качество рассольных сыров : Автореф. дис. ... канд. техн. наук по спец. : 05.18.03 - Технология мясных, молочных и рыбных продуктов, хранение и консервирование / В.А. Багиян.
Նյութի տեսակ։![Տեքստ](/opac-tmpl/lib/famfamfam/BK.png)
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 294 Б-14 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Day Loan | AU0095790 |
Арм. с.-х. акад ;
Науч. рук. : док. техн. наук, проф. Р.А. Бегларян ; канд. техн. наук, доц. С.Ш. Шакарян
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։