ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Микробиология в пищевой промышленности : Учебное пособие / А.Ю. Жвирблянская, О.А. Бакушинская.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищевая промышленность , 1966.Նկարագրություն։ 451 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 663.1 Ж-413 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Ten Days Loan AU0391978
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 663.1 Ж-413 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Ten Days Loan AU0391979
Book Book National Library of Armenia Depository 664 / Ж-413 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1530058
Book Book Yerevan State University Library Depository 664 Ж-413 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Term Loan 2501436937
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 3-րդ գրապահոց Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
663(075.8) Տ-37 Մեթոդական ցուցումներ : "Խմորման արտադրությունների ընդհանուր տեխնոլոգիա" առարկայից լաբորատոր-գործնական պարապմոնքների անցկացման և ստուգողական աշխատանքների կատարման վերաբերյալ / 663(075.8) Տ-37 Մեթոդական ցուցումներ : "Խմորման արտադրությունների ընդհանուր տեխնոլոգիա" առարկայից լաբորատոր-գործնական պարապմոնքների անցկացման և ստուգողական աշխատանքների կատարման վերաբերյալ / 663(075.8) Տ-37 Մեթոդական ցուցումներ : "Խմորման արտադրությունների ընդհանուր տեխնոլոգիա" առարկայից լաբորատոր-գործնական պարապմոնքների անցկացման և ստուգողական աշխատանքների կատարման վերաբերյալ / 663.1 Ж-413 Микробиология в пищевой промышленности : Учебное пособие / 663.1 Ж-413 Микробиология в пищевой промышленности : Учебное пособие / 663.1 М-23 Теоретические основы технологии микробиологических производств : Учебное пособие / 663.1 М-23 Теоретические основы технологии микробиологических производств : Учебное пособие /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա