Микробиология в пищевой промышленности : Учебное пособие / А.Ю. Жвирблянская, О.А. Бакушинская.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищевая промышленность , 1966.Նկարագրություն։ 451 сԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 663.1 Ж-413 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Ten Days Loan | AU0391978 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 663.1 Ж-413 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Ten Days Loan | AU0391979 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 664 / Ж-413 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Month Loan | NL1530058 | ||
Book | Yerevan State University Library | Depository | 664 Ж-413 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Term Loan | 2501436937 |
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։