ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Технология переработки жиров : Учебник / Б.Н. Тютюнников, П.В. Науменко и др.; Под ред. Б.Н. Тютюнникова.

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищепромиздат, 1956.Հրատարակություն։ 2-е изд., перераб и допՆկարագրություն։ 495 с. : ил. ; 22 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 664.3:637.2 T-986 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan AU0392310
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 664.3:637.2 T-986 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan AU0392311
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 664.3:637.2 T-986 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan AU0392309
Book Book Fundamental Scientific Library General РД II/17603 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan FL0511481
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 3-րդ գրապահոց Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664:338.5 Л-841 Ценообразование и рентабельность производства сельскохозяйственных продуктов / 664:338.5 Л-841 Ценообразование и рентабельность производства сельскохозяйственных продуктов / 664.3:637.1 K-845 Технологическое оборудование предприятий молочной промышленности : Учебное пособие / 664.3:637.2 T-986 Технология переработки жиров : Учебник / 664.3:637.2 T-986 Технология переработки жиров : Учебник / 664.3:637.2 T-986 Технология переработки жиров : Учебник / 664.4.62 М-349 Структура и консистенция пищевых продуктов : Пер. с англ. /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա