ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Справочник по разделке мяса, производству полуфабрикатов и быстрозамороженных готовых мясных блюд / Б.Е. Гутника,.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Легкая и пищевая промышленность, 1984.Նկարագրություն։ 341 с. : илл. ; 22 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 637.52 (031) С-741 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Ten Days Loan AU0391400
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 637.52 (031) С-741 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Ten Days Loan AU0391399
Book Book Municipal Library Կենտրոնական գրադարան 36 С-74 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Սպասարկվում է 30 օրով Il0532734
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 3-րդ գրապահոց Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
637.518 О-641 Организация и технология производства свинины / 637.518 О-641 Организация и технология производства свинины / 637.52 (031) С-741 Справочник по разделке мяса, производству полуфабрикатов и быстрозамороженных готовых мясных блюд / 637.52 (031) С-741 Справочник по разделке мяса, производству полуфабрикатов и быстрозамороженных готовых мясных блюд / 637.52 (047) Ш-65 Производство полуфабрикатов из парного мяса : обзорная информация / 637.52 P-352 Субпродукты и их обработка : Учебное пособие для профессионально-технических учебных заведений и подготовки рабочих на производстве / 637.52 P-352 Субпродукты и их обработка : Учебное пособие для профессионально-технических учебных заведений и подготовки рабочих на производстве /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա