ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Հացի, հրուշակեղենի և մակարոնի արտադրության տեխնոլոգիա : Մեթոդական ցուցումներ մագիստրոսական ատենախոսություն կատարելու համար / Գ.Հ Նազարյան, Ն.Գ. Հովհաննիսյան; Խմբ.` Մ.Ժ. Ղազարյան; ՀՀ ԿԳՆ; ՀԱԱՀ, Բուսաբուծ. մթերքն. վերամշ. տեխնոլոգ. ամբիոն.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Հայերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Երևան : ՀԱԱՀ, 2015.Նկարագրություն։ 20 էջ ; 20 սմISBN:
  • 978993954820
Խորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 664.6(075.8) Գ-31 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One semester AU0371103
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 664.6(075.8) Գ-31 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One semester AU0371094
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 664.6(075.8) Գ-31 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One semester AU0371095
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 664.6(075.8) Գ-31 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One semester AU0371096
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 664.6(075.8) Գ-31 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One semester AU0371097
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 664.6(075.8) Գ-31 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One semester AU0371098
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 664.6(075.8) Գ-31 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One semester AU0371099
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 664.6(075.8) Գ-31 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One semester AU0371100
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 664.6(075.8) Գ-31 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One semester AU0371101
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 664.6(075.8) Գ-31 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One semester AU0371102
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 664.6(075.8) Գ-31 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One semester AU0371113
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 664.6(075.8) Գ-31 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One semester AU0371104
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 664.6(075.8) Գ-31 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One semester AU0371105
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 664.6(075.8) Գ-31 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One semester AU0371106
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 664.6(075.8) Գ-31 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One semester AU0371107
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 664.6(075.8) Գ-31 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One semester AU0371108
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 664.6(075.8) Գ-31 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One semester AU0371109
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 664.6(075.8) Գ-31 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One semester AU0371110
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 664.6(075.8) Գ-31 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One semester AU0371111
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 664.6(075.8) Գ-31 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One semester AU0371112
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 3-րդ գրապահոց Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664.6(075.8) Գ-31 Հացի, հրուշակեղենի և մակարոնի արտադրության տեխնոլոգիա : 664.6(075.8) Գ-31 Հացի, հրուշակեղենի և մակարոնի արտադրության տեխնոլոգիա : 664.6(075.8) Գ-31 Հացի, հրուշակեղենի և մակարոնի արտադրության տեխնոլոգիա : 664.6(075.8) Գ-31 Հացի, հրուշակեղենի և մակարոնի արտադրության տեխնոլոգիա : 664.6(075.8) Գ-31 Հացի, հրուշակեղենի և մակարոնի արտադրության տեխնոլոգիա : 664.6(075.8) Հ-20 Համալիր ծրագիր : «Հացի, հրուշակեղենի և մակարոնի արտադրության տեխնոլոգիա» մասնագիտություն դիպլոմավորված մասնագետների ուսումնա-արտադրական պրակտիկայի / 664.6(075.8) Հ-20 Համալիր ծրագիր : «Հացի, հրուշակեղենի և մակարոնի արտադրության տեխնոլոգիա» մասնագիտություն դիպլոմավորված մասնագետների ուսումնա-արտադրական պրակտիկայի /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա