Հացի, հրուշակեղենի և մակարոնի արտադրության տեխնոլոգիա :
Գասպարյան Գ.Հ
Հացի, հրուշակեղենի և մակարոնի արտադրության տեխնոլոգիա : Մեթոդական ցուցումներ մագիստրոսական ատենախոսություն կատարելու համար / Գ.Հ Նազարյան, Ն.Գ. Հովհաննիսյան; Խմբ.` Մ.Ժ. Ղազարյան; ՀՀ ԿԳՆ; ՀԱԱՀ, Բուսաբուծ. մթերքն. վերամշ. տեխնոլոգ. ամբիոն. - Երևան : ՀԱԱՀ, 2015. - 20 էջ ; 20 սմ.
978993954820
Հացի տեխնոլոգիա
Հացի, հրուշակեղենի և մակարոնի արտադրության տեխնոլոգիա : Մեթոդական ցուցումներ մագիստրոսական ատենախոսություն կատարելու համար / Գ.Հ Նազարյան, Ն.Գ. Հովհաննիսյան; Խմբ.` Մ.Ժ. Ղազարյան; ՀՀ ԿԳՆ; ՀԱԱՀ, Բուսաբուծ. մթերքն. վերամշ. տեխնոլոգ. ամբիոն. - Երևան : ՀԱԱՀ, 2015. - 20 էջ ; 20 սմ.
978993954820
Հացի տեխնոլոգիա