ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Հացի, հրուշակեղենի և մակարոնի արտադրության տեխնոլոգիա : Մեթոդական ցուցումներ մագիստրոսական ատենախոսություն կատարելու համար / Գ.Հ Նազարյան, Ն.Գ. Հովհաննիսյան; Խմբ.` Մ.Ժ. Ղազարյան; ՀՀ ԿԳՆ; ՀԱԱՀ, Բուսաբուծ. մթերքն. վերամշ. տեխնոլոգ. ամբիոն.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Հայերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Երևան : ՀԱԱՀ, 2015.Նկարագրություն։ 20 էջ ; 20 սմISBN:
  • 978993954820
Խորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 664.6(075.8) Գ-31 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One semester AU0371103
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 664.6(075.8) Գ-31 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One semester AU0371094
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 664.6(075.8) Գ-31 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One semester AU0371095
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 664.6(075.8) Գ-31 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One semester AU0371096
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 664.6(075.8) Գ-31 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One semester AU0371097
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 664.6(075.8) Գ-31 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One semester AU0371098
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 664.6(075.8) Գ-31 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One semester AU0371099
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 664.6(075.8) Գ-31 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One semester AU0371100
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 664.6(075.8) Գ-31 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One semester AU0371101
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 664.6(075.8) Գ-31 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One semester AU0371102
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 664.6(075.8) Գ-31 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One semester AU0371113
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 664.6(075.8) Գ-31 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One semester AU0371104
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 664.6(075.8) Գ-31 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One semester AU0371105
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 664.6(075.8) Գ-31 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One semester AU0371106
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 664.6(075.8) Գ-31 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One semester AU0371107
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 664.6(075.8) Գ-31 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One semester AU0371108
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 664.6(075.8) Գ-31 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One semester AU0371109
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 664.6(075.8) Գ-31 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One semester AU0371110
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 664.6(075.8) Գ-31 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One semester AU0371111
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 664.6(075.8) Գ-31 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One semester AU0371112
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 3-րդ գրապահոց Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664.6(075.8) M-55 Մեթոդական ցուցումներ «Հացի, հրուշակեղենի և մակարողենի տեխնոլոգա» առարկայից լաբորատոր աշխատանքներ կատարելու համար / 664.6(075.8) M-55 Մեթոդական ցուցումներ «Հացի, հրուշակեղենի և մակարողենի տեխնոլոգա» առարկայից լաբորատոր աշխատանքներ կատարելու համար / 664.6(075.8) Գ-31 Հացի, հրուշակեղենի և մակարոնի արտադրության տեխնոլոգիա : 664.6(075.8) Գ-31 Հացի, հրուշակեղենի և մակարոնի արտադրության տեխնոլոգիա : 664.6(075.8) Գ-31 Հացի, հրուշակեղենի և մակարոնի արտադրության տեխնոլոգիա : 664.6(075.8) Գ-31 Հացի, հրուշակեղենի և մակարոնի արտադրության տեխնոլոգիա : 664.6(075.8) Գ-31 Հացի, հրուշակեղենի և մակարոնի արտադրության տեխնոլոգիա :

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա