Сыроделие / З.Х. Диланян; Ред. С.И. Яковлева.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Лёгкая и пищевая промышленность, 1984.Հրատարակություն։ 3-е изд., перераб. и дополнՆկարագրություն։ 280 с : схем., рис. ; 22 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | ANAU Scientific Library | 2-րդ ընթերցասրահ | 637.3 Д-46 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Ընթերցասրահ | AU0473490 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 637.3.04/06 Д-46 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Ten Days Loan | AU0391287 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 637.3.04/06 Д-46 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Ten Days Loan | AU0391286 | ||
Book | Shirak Regional Library (SRL) | Աբոնեմենտ | 36 / Д46 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Երկու շաբաթ | SHL010251 |
Спис. лит.: с. 278-279
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։