Химико-технический контроль консервного производства : Учебник / А.Т. Марх, Р.В. Кржевова.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Б. М. : Пищепромиздат, 1940.Հրատարակություն։ 2-е изд., перераб. и допՆկարագրություն։ 357 с. : ил. ; 21 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 664.8 М-29 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Ten Days Loan | AU0279496 |
Прилож.: с. 349-354
Лит.: с. 354-355
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։