Химический состав, свойства и вкусовые качества бобов какао / О.А. Харламова.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Качество. АссортиментՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищевая промышленность, 1974.Նկարագրություն։ 118 с. : илԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Fundamental Scientific Library | General | PII/339884 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | FL0275810 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 663.9 / Х-511 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Month Loan | NL1526089 |
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։