Ֆրանսիական բանասիրության և ֆրանսերենի ՝ որպես երկրորդ օտար լեզվի, դասավանդման արդիական խնդիրներ : գիտական հոդվածների ժողովածու / ԵՊՀ.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Հայերեն, ֆրանսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Երևան : ԵՊՀ հրատ, 2011.Նկարագրություն։ 130 էջISBN:- 978-5-8084-1501-0
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 8 Ֆ 857 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Day Loan | NC0095328 | ||
Book | Shirak Regional Library (SRL) | Մատենագիտության կաբինետ | 81.2 Գ60 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | SHL037362 |
[Սույն ժողովածուն բովանդակում է ԵՊՀ-ի ռոմանոգերմանական բանասիրության ֆակուլտետի և ֆրանսիական բանասիրության ամբիոնի նախաձեռնությամբ 2010 թ. ապրիլի 15-16-ը կազմակերպված հանրապետական գիտաժողովի զեկուցումները, որոնցում դիտարկվում են ֆրանսիական բանասիրության և ֆրանսերենի դասավանդմանն առնչվող արդիական խնդիրներ]:
Տեքստը՝ հայ. և ֆրանս.
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։