Технохимический контроль в предприятиях общественного питания : учебное пособие для технологических факультетов торговых вузов / Г.Н. Ловачева, Н.Р. Успенская, Л.В. Бабиченко, И.П. Ерофеев; Под ред. Д.И. Лобанова.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Госторгиздат, 1962.Նկարագրություն։ 167 сԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 64 Т 384 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0075496 |
Библиогр.: с. 165 - 166
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։