ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Совершенствование процессов тепловой обработки продуктов в общественном питании / М.И. Беляев, Л.З. Шильман.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Экономика, 1975.Նկարագրություն։ 112 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Fundamental Scientific Library General PII/351915 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan FL0302733
Book Book Fundamental Scientific Library General PII/355558 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan FL0313123
Book Book National Library of Armenia Depository 641.5 / Б-447 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Մեկ ամիս NL1841279
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 642 Б 447 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Day Loan NC0085618
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 642 Б 447 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Day Loan NC0085619

Библиогр.: с. 110

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա