Совершенствование процессов тепловой обработки продуктов в общественном питании / М.И. Беляев, Л.З. Шильман.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Экономика, 1975.Նկարագրություն։ 112 сԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Fundamental Scientific Library | General | PII/351915 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | FL0302733 | ||
Book | Fundamental Scientific Library | General | PII/355558 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | FL0313123 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 641.5 / Б-447 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Մեկ ամիս | NL1841279 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 642 Б 447 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Day Loan | NC0085618 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 642 Б 447 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Day Loan | NC0085619 |
Դիտման Fundamental Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ General Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Библиогр.: с. 110
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։