ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Основные направления создания высокопроизводительного оборудования для жарения продуктов за рубежом : (обзор) / В.Н. орлова, Н.В. Прокофьева; М-во машиностроения для легкой и пищевой промышленности и бытовых приборов, ЦНИИТЭИлегпищемаш.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Оборудование для предприятий торговли и общественного питанияՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : ЦНИИТЭИлегпищемаш, 1978.Նկարագրություն։ 60 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 641 О 664 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0075374
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
641 О 224 Оборудование предприятий общественного питания : учебник для студентов, обуч. по спец. 1011 "Технология и организация общественного питания" / 641 О 224 Оборудование предприятий общественного питания : учебник для студентов экономических факультетов торговых вузов / 641 О 224 Оборудование предприятий общественного питания : учебник для студентов экономических факультетов торговых вузов / 641 О 664 Основные направления создания высокопроизводительного оборудования для жарения продуктов за рубежом : 641 О 752 Основные направления развития оборудования для доготовочных предприятий общественного питания : 641 О 752 Основные направления развития оборудования для доготовочных предприятий общественного питания : 641 П 368 Пищевые эмульсии для лечебного питания на основе белкового сырья мясной и молочной промышленности : обзорная информация /

Библиогр.: с. 54 - 57

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա